TIJDVERLIESGisteravond moest in volle deadline nog snel-snel naar een persconferentie over de gastronomie in de stad, teneinde dat stukje zeker deze week nog te kunnen meegeven. Ik was netjes op tijd met de bedoeling ook weer vlot te kunnen vertrekken, maar dat was buiten de collega's van andere kranten gerekend. Die daagden immers niet op, zodat de organisatoren maar bleven wachten om met de uitleg te beginnen. Toen ik na een kleine drie kwartier de persmap al van buiten kende, de foto al genomen kon worden en nog steeds geen ander medium was komen opdagen werd dan maar besloten uiteindelijk geen uitleg meer te doen. Alles stond toch netjes in de persmap.
Great, had ik drie kwartier mijn broek zitten verslijten en kon ik dan alsnog vertrekken, het gastronomische buffet noodgedwongen onaangeroerd achter mij latend.
Nu, in die tijd toch even een paar eigenaars van lokale toprestaurants wat nader leren kennen en da's voor zover ik weet ook een deel van de job. (Het leren kennen, niet het eigenaar zijn)