bartvandamme.be, volkomen serieus te nemen nieuwsblog. Bij voorkeur te consumeren in dagelijkse porties
BRENGT DE FUN TERUG IN FUNDAMENTALISME


>> GEEN LIVE STREAMING!
>> GEEN LIVE AUDIO!
>> GEEN SOMS YOUTUBE!
>> wat dan wel?
de weblog
de myspace
de flickr
de facebook
de ouwe fotoblog
den twitter
en mail bavada
>> vaste bavasoep
actualitiek
de boze burger
driest drama
media
televies
vreemde flurken
woensdagwoord
   
>> to do (korte termijn)
kamer leeghalen
kamer schilderen
kamer vullen
tuintafel afwerken
medewerkers zoeken
clean desk nastreven
subsidies opstrijken
veel (blijven) drinken
>> to do (lange termijn)
een bestseller pennen
senseo kopen
feestjes vieren
fietsen aanschaffen
migrainemedicijn vinden
kindje verzorgen
slapen waar mogelijk
deze lijst updaten
   
>> fabriekjesblogs
freaq
mvdr
midnightcruiser
nijst
smoefelgatje
kristof pattyn
tbr
debbie
portrettetrekker
j to the c
man-oeuvre
>> nog blogs
piglet
bietje
hullabaloo
dominiek
sven
weetniet
tales from the crib
down side up
duvelman
laure
woordenwisseling
   
>> actua
kw.be
de standaard
de morgen

nieuwsblad

deredactie.be
hln
>> lokaal vertier
de spil
cityscoop
st.-georges
cafe cirque
de schaduw
4AD
   
>> cinema
imdb
cinebel
boy meets girl
trailers
coming soon
>> tijdverslindende webfun
google fight
bubbleshooter
rood vierkantje
dopewars
en dan dit nog
   
>> moeziek
stubru
pitchfork
cutting edge
Humo's TTT Agenda
radio 1
>> praktisch
gmail
google
wikipedia

18.1.08

DYNAMISCH EN FLEXIBEL

Kipje vliegt er alleszins in, tijdens haar eerste werkweek. Ze heeft nog geen eigen bureau, maar ze heeft wel al een bureaustoel kapot gekregen! Ole! :)

Labels: ,ROBOT ROCK OP VOLUME TIEN

Net zoals bij freaq het geval is, is ook mijn vroemtuig dezer dagen een mobiele discotheek met Daft Punk Alive 2007 vollen bak door de boxen. Mega plaat en het gevoel alsof je zelf ergens in de zomer op een nachtelijke, afkoelende en door een spectaculaire lasershow verlichte festivalwei staat.

Alleen... waar de disco van freaq ongetwijfeld langs rustige landelijke wegen dendert, manoeuvreer ik mijn bolide meestal door het drukke stadscentrum. Zonder twijfel met alle geluidsoverlast vandien. Wel sorry hoor mensen, doorgaans zit ik dus NIET in een Johnybak. En mochten jullie er aan twijfelen, spoedig is het weer Editors, Jarvis of zelfs Klara op volume tien. Maar nu nog even Robot Rock!

Labels: ,VRIENDELIJK VERZOEK

Wil iedereen eens dringend stoppen met roken in mijn nabijheid, zeker voor de rest van deze week? Ik zit bijna zonder verse truien.

Labels:17.1.08

DUIVELSKINDEREN!

Occasioneel dwarrelt er hier wel eens een lezersbrief binnen, maar deze week kregen we wel een heel opmerkelijk exemplaar binnen. Het was een reactie op een artikel over vandalisme op het kerkhof, op zich niet slecht geschreven, maar voor de rest kwam het schrijven precies uit een ander tijdperk. De man in kwestie draafde door over het feit dat de kinderen die de duivelsdaden in kwestie op hun geweten hadden geen opvoeding hadden gekregen, gezag haten en zich van God en Zijn gebod niks aantrekken. Machtig geschreven allemaal, en dus wil ik jullie enkele quotes zeker niet onthouden...

"... een ding zien ze over het hoofd! Dat God de Schepper en de Koning is van het heelal, en de loner van het goede, en de straffer van het kwade. (...) Tenslotte zou ik de personen die vandalisme plegen willen zeggen dat ze zich geen illusies hoeven te maken. Jullie daden van duivelse inspiratie zullen door God bestraft worden, dat kan ik je verzekeren!"

Aaah... Lekker ouderwetse toorn van God. Moge ze godverdomme nederdalen over die verdorven vandaliserende ketters!

Labels: ,WHAT'S IN A NAME?

Deze week op bezoek geweest in een klasje waar de leerlingen als volgt waren gedoopt : Kjartan, Timoer, Kenny, Gillian, Ghaymae, Cheyenne, Kiana, Julie, Shelsia en Lavignia.

Komaan zeg! Wie noemt er zijn kind nu Julie???

Labels: ,15.1.08

LINKS VOOR A'PEN

Wat sta ik hier in bavada's naam te doen?

Labels:SOIREE CULINAIRE

Gisteravond eens lekker decadent gaan eten om Kipjes eerste werkdag in het fabriekje te vieren. Een van de betere restaurantjes uit de stad uitgekozen, met een bijzonder sympa chef achter het vuur. En het was genieten, dat kan ik je verzekeren.

De nieuwe job bevalt haar trouwens best. Aangename collega's blijkbaar ook. 't Is alleen soms nog wat wennen om bij het bevestigen van een handeling niet op haar scherm te tikken.

Dat komt er natuurlijk van als je touch screens gewend bent.

Labels: , ,14.1.08

KIPJE EN BAVADA,... 1 FABRIEKJE

Sinds vandaag is het zover : Kipje en Bavada werken voortaan in hetzelfde fabriekje! Zaterdag klopte Kipje nog de laatste uurtjes voor haar vorige Club (En dus niet, zoals onze nieuwe collega dacht, deze club), maar vandaag tuften we allebei gezellig tegader naar het werk. Niet dat we daar een gewoonte van gaan maken, want mijn uren zijn wel iets minder vast om het zo te zeggen, maar samen smoefelen op de middag gaan we natuurlijk wel doen!

Ik ga verder mijn best doen om onze lezertjes tevreden te houden, Kipje van haar kant zal zich uitsloven om de lezertjes te helpen, die zich (terecht!) verongelijkt voelen omdat ze de noeste arbeid van Bavada, Freaq, mvdr, Midnightcruiser et les autres niet in hun bus krijgen...

Labels: , ,GEBROKEN RUG

Te oordelen aan de pijn waarmee ik afgelopen nacht wakker werd heb ik ergens mijn rug gebroken, of heeft Kipje toch minstens een wervel of drie verbrijzeld met de voorhamer.

Nu, een realistischer optie is natuurlijk wat spierpijn na een verkeerd manoeuver gisteren, maar als we de drama queen kunnen afgeven gaan we 't niet laten natuurlijk! Ruikt iedereen mijn spray goed?

Labels:(c) 2002 - 2009 // bavada industries