bartvandamme.be, volkomen serieus te nemen nieuwsblog. Bij voorkeur te consumeren in dagelijkse porties
BRENGT DE FUN TERUG IN FUNDAMENTALISME


>> GEEN LIVE STREAMING!
>> GEEN LIVE AUDIO!
>> GEEN SOMS YOUTUBE!
>> wat dan wel?
de weblog
de myspace
de flickr
de facebook
de ouwe fotoblog
den twitter
en mail bavada
>> vaste bavasoep
actualitiek
de boze burger
driest drama
media
televies
vreemde flurken
woensdagwoord
   
>> to do (korte termijn)
kamer leeghalen
kamer schilderen
kamer vullen
tuintafel afwerken
medewerkers zoeken
clean desk nastreven
subsidies opstrijken
veel (blijven) drinken
>> to do (lange termijn)
een bestseller pennen
senseo kopen
feestjes vieren
fietsen aanschaffen
migrainemedicijn vinden
kindje verzorgen
slapen waar mogelijk
deze lijst updaten
   
>> fabriekjesblogs
freaq
mvdr
midnightcruiser
nijst
smoefelgatje
kristof pattyn
tbr
debbie
portrettetrekker
j to the c
man-oeuvre
>> nog blogs
piglet
bietje
hullabaloo
dominiek
sven
weetniet
tales from the crib
down side up
duvelman
laure
woordenwisseling
   
>> actua
kw.be
de standaard
de morgen

nieuwsblad

deredactie.be
hln
>> lokaal vertier
de spil
cityscoop
st.-georges
cafe cirque
de schaduw
4AD
   
>> cinema
imdb
cinebel
boy meets girl
trailers
coming soon
>> tijdverslindende webfun
google fight
bubbleshooter
rood vierkantje
dopewars
en dan dit nog
   
>> moeziek
stubru
pitchfork
cutting edge
Humo's TTT Agenda
radio 1
>> praktisch
gmail
google
wikipedia

15.2.08

HET MAAGDARMSTELSEL VAN YVES

het maagdarmstelsel van Yves LetermeVice-premier, voormalig minister-president en ex-ex-formateur Leterme heeft dus een bloedingske gedaan. Een mankementje aan het maagdarmstelsel naar verluidt. En dat ziet er dus zo uit, dat stelsel.

Op deze afbeelding zien we wat oranje, blauw-paarse en gele organen die via een complex wirwar aan elkaar vast en met elkaar verweven zitten. Alles functioneert op zijn eigen, heeft zijn eigen doel, maar kan toch niet echt zonder de rest. Het broebelt, pruttelt, verwerkt netjes wat je er in stopt en produceert maar afvalstoffen.

Een beetje zoals de regering momenteel eigenlijk. Nooit gedacht dat Yves het toch nog zo bevattelijk zou kunnen voorstellen!

Labels: ,QUIZJE

Zoals jullie vast al weten werkt Kipje tegenwoordig in het fabriekje op de abonnementendienst en gisteren hoorde ze daar dat ze daar ettelijke jaren terug nog een bekende collega op de werkvloer hadden. Of toch iemand die nu enige faam heeft verworven. De vraag ligt voor de hand, wie is die persoon?

a) Joelle Milquet, die zonder enige twijfel steevast 'aboNEE' antwoordde als er een telefoontje binnenkwam

b) Yves Leterme, die vermoedelijk meer dan zes maand bezig was om die ene adreswijziging uit een Brussels arrondissement in orde te krijgen

c) Jean-Marie Dedecker, die ongetwijfeld bereikte dat er niemand een tweede keer durfde te bellen voor een klacht

d) Pieter De Crem, die vast systematisch alle abonnementen ongedaan maakte die zijn Waalse voorganger had geregeld

Labels: ,14.2.08

WAT TE DOEN MET BABY'S

Sorry aan zij die 'em al tot vervelens toe kregen doorgestuurd, maar deze blijf ik hilarisch vinden en dus iets te leuk om niet te posten : do's and don'ts with babies.

Labels: ,HAMSTERS IN DE LIFT

Sinds in China het Jaar van de Rat is ingezet zijn knaagdieren er immens populair. Ratten staan symbool voor geluk en welvaart en gezien hamsters iets meer huiskamercompatibel zijn worden ze massaal aangekocht. Met de verwachte economisch-technische prijsstijgingen tot gevolg.

Ja lap, komen ze daar nu mee af, een half jaar NADAT wij met ons gekende knaagdierenoverschot zaten!

Labels:13.2.08

TOTAL LOSS NABIJ

Heeft er iemand een ouderwetse schrijfmachine, een postduif en misschien een letterzetter in de aanbieding? Want ik denk dat ik mijn gazet deze week misschien rapper klaar ga krijgen op ambachtelijke wijze dan met de 'moderne' apparatuur waarmee we het hier moeten doen.

De mailbox loopt vast, den IT besloot even op woensdag het internet lam te leggen, daarnet lieten de telefoons het afweten en het opmaaksysteem vertoont als vanouds z'n doordeweekse vertragingen en crashmomenten.

Ik kan veel hebben, maar de eeuwige zandlopertjes, tergend traag vollopende blauwe balkjes en vastgevroren schermen zitten me eerlijk gezegd tot hier! Oppassen als je aan het fabriekje voorbijkomt dus, want er is een risico op uit het raam gekeilde pc's.

Labels: ,HET WOORD VAN WOENSDAG : 'VEESTAPEL'

Labels: ,12.2.08

EICELLEN A GOGO

Een Leuvense kliniek gaat actief viriele studentes rekruteren om eicellen te doneren. Blijkbaar hebben de fertiliteitscentra een ernstig tekort aan eitjes voor koppels die maar geen kinderen kunnen krijgen en zoeken ze de stash nu waar ze te vinden is.

En da's goed gezien, want die Leuvense studentes zijn de perfecte niche. Jong, gezond en gewillig! Een eicel levert ze 750 euro op en daarmee kan je toch al eens stevig mee doorzakken. (Of boeken kopen) Een studente heeft al snel een paar honderdduizend eicellen in voorraad, dus zo hebben die madammen ook meteen een financieringsplan voor hun hele studententijd.

Nu, als dit aanslaat kan er uiteraard ook verder gedacht worden, want studenten zitten altijd in geldnood en hebben misschien nog meer in aanbieding. We wisten al dat dappere exemplaren al wel eens meedoen aan een dubieus medisch experiment op z'n tijd, maar misschien komt de handel in nieren en andere lichaamsdelen hiermee wel in een stroomversnelling! Wil iemand nog wat?

Labels: ,11.2.08

OH SWEENEY WHERE ART THOU?

Ja lap! In de cityscoop staat Sweeney Todd deze week nog niet voorzien op de programmatie. Aan Valentijn doen Kipje en bavada dan wel niet mee, maar we waren uiteraard wel van plan om donderdag meteen naar de nieuwste van Tim Burton te gaan. Je bent ziekelijke adept van 's mans oeuvre of je bent het niet.

En geef toe, wat is er beter voor de dag der geliefden dan een gitzwarte musical waar het bloed van af spat? Afwachten wat de bioscopen in Kortrijk, Gent en Brugge ons bieden dan maar?

Labels: , ,(c) 2002 - 2009 // bavada industries