bartvandamme.be, volkomen serieus te nemen nieuwsblog. Bij voorkeur te consumeren in dagelijkse porties
BRENGT DE FUN TERUG IN FUNDAMENTALISME


>> GEEN LIVE STREAMING!
>> GEEN LIVE AUDIO!
>> GEEN SOMS YOUTUBE!
>> wat dan wel?
de weblog
de myspace
de flickr
de facebook
de ouwe fotoblog
den twitter
en mail bavada
>> vaste bavasoep
actualitiek
de boze burger
driest drama
media
televies
vreemde flurken
woensdagwoord
   
>> to do (korte termijn)
kamer leeghalen
kamer schilderen
kamer vullen
tuintafel afwerken
medewerkers zoeken
clean desk nastreven
subsidies opstrijken
veel (blijven) drinken
>> to do (lange termijn)
een bestseller pennen
senseo kopen
feestjes vieren
fietsen aanschaffen
migrainemedicijn vinden
kindje verzorgen
slapen waar mogelijk
deze lijst updaten
   
>> fabriekjesblogs
freaq
mvdr
midnightcruiser
nijst
smoefelgatje
kristof pattyn
tbr
debbie
portrettetrekker
j to the c
man-oeuvre
>> nog blogs
piglet
bietje
hullabaloo
dominiek
sven
weetniet
tales from the crib
down side up
duvelman
laure
woordenwisseling
   
>> actua
kw.be
de standaard
de morgen

nieuwsblad

deredactie.be
hln
>> lokaal vertier
de spil
cityscoop
st.-georges
cafe cirque
de schaduw
4AD
   
>> cinema
imdb
cinebel
boy meets girl
trailers
coming soon
>> tijdverslindende webfun
google fight
bubbleshooter
rood vierkantje
dopewars
en dan dit nog
   
>> moeziek
stubru
pitchfork
cutting edge
Humo's TTT Agenda
radio 1
>> praktisch
gmail
google
wikipedia

4.4.08

AGRESSIE OP OPENBAAR VERVOER IN BIKSCHOTE

belbus bekogeld?Na eerder onheil in Anderlecht, Antwerpen, Brussel en Charleroi heeft er zich nu naar verluidt ook een voorval van agressie voorgedaan op het openbaar vervoer in Bikschote. Het slachtoffer was nota bene een chauffeur die net was overgeplaatst uit een Brusselse probleemwijk.

"Het was verschrikkelijk", reageert de overstresste chauffeur. "Het was de eerste dag dat ik met de Belbus reed en meteen kreeg ik weer te maken met feiten van agressie. Een groepje jongeren, waarschijnlijk allochtonen want ik verstond geen woord van wat ze spraken, was me voortdurend aan het intimideren met hun 'mohowe's' en een man stapte zomaar met zijn vuile kloefen op mijn propere bus. Die kerel gedroeg zich echt als een boer!"

Volgens een woordvoerder van De Lijn heeft de chauffeur ook fysieke letsels aan zijn dag in de risicovolle West-Vloanders overgehouden. "Absoluut", klinkt het. "Hij is draaierig en dooreengeklutst door de slechte staat van de weggetjes. Bovendien is ook de bus zelf beschadigd door rondvliegende modder en zelfs besmeurd klodders mest. Dit kan zo niet verder!"

Een nationale stakingsgolf wordt niet uitgesloten.

Labels: , ,MEDEDELING VAN DE IT-BOYS

"Zondag 6 april zal de mailserver niet beschikbaar zijn tussen 7.00u en 13.00u..."

Waarom? Omdat de Ronde van Vlaanderen er dan voorbij komt?

Labels: ,3.4.08

ALLE OUDJES BUITEN!

alle bejaarden buiten!Een persbericht in verband met een infoavond trok bavada's aandacht omwille van enkele opmerkelijke cijfers :

- 1 op de 3 van de thuiswonende 65-plussers valt minstens eenmaal per jaar
- 70% van de senioren valt in en om hun eigen woning

De conclusie is duidelijk, het is ontegensprekelijk ontzettend gevaarlijk voor bejaarden om thuis te zijn. Zet alle oudjes dus zo snel mogelijk uit hun huis (eventueel ergens te velde of in een bos) en het probleem is opgelost!

Geen dank, geen dank.

Labels: ,PRO CENTEN

Gisteren zat er een item in het nieuws over de mensen (vooral in warenhuizen) die al dan niet gaan werken op vrijdag 2 mei. Werkgevers strooien met 200%, 300% (en in het geval van FNAC zelfs 500% loon en vakantiedagen a gogo omdat hun werknemers de boel toch maar draaiende zouden houden op de naar verluidt erg lucratieve dag.

Ze doen maar, maar ook wij zullen hier een tandje moeten bijsteken. Dankzij de Post en een complex gegeven van drukschema's zullen wij ons productieschema een halve week moeten naar voren schuiven en moeten we ons weekgazetje al deels op zaterdag 26 april komen ineenflansen.

Maar blijft de vraag : hoeveel procent gaan ze ons daarvoor extra betalen? Of krijgen we allemaal een cd met luitmuziek cadeau?

Labels:CRISIS IN BAVADISTAN

niersteen in bava's interne keukenBon, hier zijn we terug, zij het een dag of drie later dan voorzien, maar daar is een uitleg voor. Zondagnamiddag werd bavada immers geveld door stevige pijnen van Onverklaarbare Aard. Omdat ook de dokter van wacht er geen raad mee wist ging het dan maar naar de spoedafdeling, alwaar een medisch team ('t was net House MD!) stond te wachten om een diagnose te maken.

Het team bestond onder meer uit een heel bekwame en sympa lookalike van de Gentse burgemeester Termont, een vriendelijke verpleegster en een jonge van sik voorziene snotneus die het nodig vond mij in een telefoongesprek (terwijl ik twee meter verder lag af te zien) te omschrijven als 'kandidaat voor apendicitis, mogelijk hypochonder'.

Ja hoor pipo, ik beeld me elke week ziektes in en dan doe ik altijd alsof ik kots van de pijn, dolle pret is dat! En dacht je echt dat er niemand die op spoed passeert een moeilijk woord begrijpt?

Nu, de CT scan wees wat later uit dat een malafide niersteen de boosdoener was en maandagvoormiddag werd bavada al geopereerd. En nu zijn we een dag of drie later, is de pijn stilaan weg en zijn we een serieus drinkprobleem aan het ontwikkelen.

Labels: ,(c) 2002 - 2009 // bavada industries