bartvandamme.be, volkomen serieus te nemen nieuwsblog. Bij voorkeur te consumeren in dagelijkse porties
BRENGT DE FUN TERUG IN FUNDAMENTALISME


>> GEEN LIVE STREAMING!
>> GEEN LIVE AUDIO!
>> GEEN SOMS YOUTUBE!
>> wat dan wel?
de weblog
de myspace
de flickr
de facebook
de ouwe fotoblog
den twitter
en mail bavada
>> vaste bavasoep
actualitiek
de boze burger
driest drama
media
televies
vreemde flurken
woensdagwoord
   
>> to do (korte termijn)
kamer leeghalen
kamer schilderen
kamer vullen
tuintafel afwerken
medewerkers zoeken
clean desk nastreven
subsidies opstrijken
veel (blijven) drinken
>> to do (lange termijn)
een bestseller pennen
senseo kopen
feestjes vieren
fietsen aanschaffen
migrainemedicijn vinden
kindje verzorgen
slapen waar mogelijk
deze lijst updaten
   
>> fabriekjesblogs
freaq
mvdr
midnightcruiser
nijst
smoefelgatje
kristof pattyn
tbr
debbie
portrettetrekker
j to the c
man-oeuvre
>> nog blogs
piglet
bietje
hullabaloo
dominiek
sven
weetniet
tales from the crib
down side up
duvelman
laure
woordenwisseling
   
>> actua
kw.be
de standaard
de morgen

nieuwsblad

deredactie.be
hln
>> lokaal vertier
de spil
cityscoop
st.-georges
cafe cirque
de schaduw
4AD
   
>> cinema
imdb
cinebel
boy meets girl
trailers
coming soon
>> tijdverslindende webfun
google fight
bubbleshooter
rood vierkantje
dopewars
en dan dit nog
   
>> moeziek
stubru
pitchfork
cutting edge
Humo's TTT Agenda
radio 1
>> praktisch
gmail
google
wikipedia

16.5.08

PILLEN A GOGO

Onlangs nog eens naar de neuroloog geweest voor mijn kopfschmerzen om er de vaststellingen te doen die ik in feite zelf aan hem vertel (wat is die mens toch een fantastische specialist!) en dan te besluiten dat we gewoon nog even gaan verder doen zoals we bezig zijn. Nu, gezien ik weer voor een eindje moet voort kunnen en ik toch dagelijks mijn dosis 'preventieve' pillen moet nemen heeft hij mij dan maar wat voorschriftjes 'to go' meegegeven. Dan moet ik niet telkens op consultatie gewoon voor een briefje.

Fijn, en zo zit ik nu met genoeg krabbeltjes voor ruim 480 pillen! Nog renners met conditie-achterstand voor de Tour? Er valt altijd te praten.

UPDATE : Aan de vlijtige dopingjagers die dit bericht serieus zouden opvatten : de pillen in kwestie hebben voor zover ik merk weinig spierversterkende of euforische effecten.

Labels: , ,15.5.08

IMAGO

Geert Bourgeois maakt zich zorgen over het imago van Vlaanderen? Maar jongen toch, wat moeten ze in Oostenrijk dan gaan doen? Daar zitten ze tegenwoordig met een opeenhoping van kelderkinderstapelaars, bijlmoordenaars en nakende Al Quaida-aanslagen!

En naar 't schijnt trekt hun EK-ploeg dan ook nog op niet veel. Wij zijn tenminste niet eens geselecteerd en riskeren dus geen afgang.

Labels: , ,14.5.08

HET WOORD VAN WOENSDAG : 'NOOTHULP'

Labels: ,DESTINATION BRIGHTON

onze bestemmingDe kogel is door de kerk, onze 'last minute' (nouja) city trip een feit. Binnen een goeie drie weken trekken we voor een dag of vier naar Brighton en bij uitbreiding naar alle interessante plekjes van Zuid-Engeland die daar in de buurt liggen. Gisterenochtend kreeg Kipje groen licht wat verlof betrof en gisteravond konden we een ferry vastleggen aan een spotprijsje. Rest ons dus nu nog wat uitviswerk over wat er daar allemaal te beleven valt, maar da's de helft van de pret natuurlijk!

Afijn, nu de komende weken enkel nog wat oefenen op dat links rijden. Dus als u even uit de weg wil gaan...

Labels: , ,13.5.08

CHEVALIER SCHRAPT NOG MEER MANDATEN

Pierre Chevalier laat nog een pak mandaten schietenNadat Open VLD'er Pierre Chevalier al eerder ontslag had genomen als VN-gezant en fractieleider in de Brugse gemeenteraad stelt de omstreden politicus en zakenman nu nog een reeks mandaten ter beschikking. Het gaat onder meer om een zetel in de raad van bestuur van een Oost-Europese wapenfabriek, de functie van woordvoerder van een Oostenrijkse opa, de post van penningmeester bij Kaartersclub 'Nooit Moe', het pronostiekbeheer voor STVV-wedstrijden en het voorzitterschap van turnkring De Prinsesjes. Ook zijn lidkaart van Blood and Honour zegt Pierre Chevalier naar verluidt op. "Want straks beginnen ze daar OOK nog over te zagen", aldus Chevalier.

Volgens verschillende bronnen gebeurt dit na een 'ernstig gesprek' met Karel De Gucht, maar Chevalier zelf beweert dat hij deze beslissing enkele maanden geleden al had genomen. "Om een beetje meer rust voor zichzelf in te bouwen." Hij ontkent dat er waar dan ook sprake kan geweest zijn van enige belangenvermenging of welke dubieuze transactie dan ook.

Labels: ,(c) 2002 - 2009 // bavada industries