bartvandamme.be, volkomen serieus te nemen nieuwsblog. Bij voorkeur te consumeren in dagelijkse porties
BRENGT DE FUN TERUG IN FUNDAMENTALISME


>> GEEN LIVE STREAMING!
>> GEEN LIVE AUDIO!
>> GEEN SOMS YOUTUBE!
>> wat dan wel?
de weblog
de myspace
de flickr
de facebook
de ouwe fotoblog
den twitter
en mail bavada
>> vaste bavasoep
actualitiek
de boze burger
driest drama
media
televies
vreemde flurken
woensdagwoord
   
>> to do (korte termijn)
kamer leeghalen
kamer schilderen
kamer vullen
tuintafel afwerken
medewerkers zoeken
clean desk nastreven
subsidies opstrijken
veel (blijven) drinken
>> to do (lange termijn)
een bestseller pennen
senseo kopen
feestjes vieren
fietsen aanschaffen
migrainemedicijn vinden
kindje verzorgen
slapen waar mogelijk
deze lijst updaten
   
>> fabriekjesblogs
freaq
mvdr
midnightcruiser
nijst
smoefelgatje
kristof pattyn
tbr
debbie
portrettetrekker
j to the c
man-oeuvre
>> nog blogs
piglet
bietje
hullabaloo
dominiek
sven
weetniet
tales from the crib
down side up
duvelman
laure
woordenwisseling
   
>> actua
kw.be
de standaard
de morgen

nieuwsblad

deredactie.be
hln
>> lokaal vertier
de spil
cityscoop
st.-georges
cafe cirque
de schaduw
4AD
   
>> cinema
imdb
cinebel
boy meets girl
trailers
coming soon
>> tijdverslindende webfun
google fight
bubbleshooter
rood vierkantje
dopewars
en dan dit nog
   
>> moeziek
stubru
pitchfork
cutting edge
Humo's TTT Agenda
radio 1
>> praktisch
gmail
google
wikipedia

16.1.09

SP.A?

Ja kijk, bij de SP.A gaan ze er duidelijk zelf niet meer uit geraken. Kunnen wij misschien een handje helpen en mee beslissen waarvoor die drie lettertjes nu uiteindelijk staan? Dan kunnen ze misschien weer eens voortdoen met de kern van de zaak.

- Socialistische Politieke Adoptie?
- Slinkse Postjes Afkopers?
- Socialisten Plus Anciaux?
- ...

Nog iemand suggesties?

Labels: , ,DIPSHIT/TOPHIT VAN DE WEEK

Iets nieuws, geen idee of ik het zal volhouden, maar ik heb in de begindagen van deze blog ook al eens een soort loser en winner 'van 't moment' bijgehouden en dat was altijd plezant eigenlijk. Zien of dat weer lukt.

En onze eerste Dipshit van de Week is Els Schelfhout, de tsjevensenator die op eigen houtje en met een vliegtuig van minister Crembo een adoptiekindje ging oppikken als was het een Fedexpakje. Daarmee gaf ze alle adoptieouders die WEL de wet volgen een plets in het gezicht, zo ook de massa mensen op de wachtlijst. Stinkt naar machtsmisbruik en gezien ons land geen afspraken heeft met Congo op vlak van adoptie is de kans niet gering dat ze haar kindje nog eens zal mogen terugsturen ook...

Tophit van de week is dan weer Bart De Wever. Los van zijn politieke agenda (waar bavada zich niet zal over uitspreken) heeft het olijke onelinerkanon zijn imago een serieuze boost gegeven, is hij in 'De Slimste Mens' gegroeid van stuurse sphinx tot gevatte nonkel en heeft hij waarschijnlijk zelfs stemmen gewonnen. Misschien niet 'de slimste mens', maar toch een kerel die weet hoe hij met de media moet omspringen! En vrolijk amusement vooral. Misschien meer iets voor prime time dan voor het parlement eigenlijk.

Labels: ,14.1.09

HET WOORD VAN WOENSDAG : 'VELDOVERWICHT'

Labels: ,SNIRF

Niet te dicht komen best, ik zit met het snot. De bedenker die een ademend kurk op neusgatmaat kan verzinnen krijgt bonuspunten van mij.

Labels: ,13.1.09

SPENDEREN

Na de feestdagen zitten we zoals gebruikelijk met een voorraadje bonnen en cheques en komend weekend gaan we daar toch een deel van opdoen. Het leuke is dat er zodanig veel variatie in zit dat we er een afwisselende namiddag kunnen van maken, veel kunnen spenderen en eigenlijk geen ene euro zelf moeten uitgeven. Want we kunnen een lekker hapje gaan eten, ik kan me een nieuwe outfit gaan aanmeten, er zijn nog boeken-, strip- en cd-bons en als er nog tijd is zitten we zelfs nog met een bon voor een nekmassage.

Nu, er staat voor alle duidelijkheid ook vast wat we beslist NIET gaan kopen. Bavada is immers niet geinteresseerd in het logo van Lijst Dedecker, honderd kubiek Russisch gas en al evenmin in de schildklier van koningin Fabiola.

Labels: , ,12.1.09

PLANNEN VOOR HET VOORJAAR

In een drietal gemeenten ga ik extra medewerkers zoeken en voor een welbepaalde regio zou ik een soort Masterplan moeten kunnen bedenken (Voor de insiders : 'rara, waar zou dat zijn?'). Daarnaast broed ik uiteraard weer op revolutionaire projecten, maar later meer daarover.

Later.

Labels: ,DOOIEN

Na alle schaats- en ijspret van vorige week, wordt het deze week vermoedelijk minder plezant. Stijgende temperaturen en dus overal dooien geblazen. Dat betekent dat de schade zal duidelijk worden die het uitzettende ijs zal hebben aangericht. Lekkende leidingen, wakke goten, kapotte wegen en door het zout opgevreten metaal.

En da's goed zo, want zo zal den Vlaming na al dat vertier op de Damse vaart en de plaatselijke parkpoel eindelijk weer kunnen zagen op de tergende trage aanpak van de gemeente en het uitblijven van de herstellingswerken voor zijn deur. 't Werd tijd, we zijn al 12 januari!

O ja, ook veel dooien in Gaza trouwens.

Labels: ,(c) 2002 - 2009 // bavada industries