bartvandamme.be, volkomen serieus te nemen nieuwsblog. Bij voorkeur te consumeren in dagelijkse porties
BRENGT DE FUN TERUG IN FUNDAMENTALISME


>> GEEN LIVE STREAMING!
>> GEEN LIVE AUDIO!
>> GEEN SOMS YOUTUBE!
>> wat dan wel?
de weblog
de myspace
de flickr
de facebook
de ouwe fotoblog
den twitter
en mail bavada
>> vaste bavasoep
actualitiek
de boze burger
driest drama
media
televies
vreemde flurken
woensdagwoord
   
>> to do (korte termijn)
kamer leeghalen
kamer schilderen
kamer vullen
tuintafel afwerken
medewerkers zoeken
clean desk nastreven
subsidies opstrijken
veel (blijven) drinken
>> to do (lange termijn)
een bestseller pennen
senseo kopen
feestjes vieren
fietsen aanschaffen
migrainemedicijn vinden
kindje verzorgen
slapen waar mogelijk
deze lijst updaten
   
>> fabriekjesblogs
freaq
mvdr
midnightcruiser
nijst
smoefelgatje
kristof pattyn
tbr
debbie
portrettetrekker
j to the c
man-oeuvre
>> nog blogs
piglet
bietje
hullabaloo
dominiek
sven
weetniet
tales from the crib
down side up
duvelman
laure
woordenwisseling
   
>> actua
kw.be
de standaard
de morgen

nieuwsblad

deredactie.be
hln
>> lokaal vertier
de spil
cityscoop
st.-georges
cafe cirque
de schaduw
4AD
   
>> cinema
imdb
cinebel
boy meets girl
trailers
coming soon
>> tijdverslindende webfun
google fight
bubbleshooter
rood vierkantje
dopewars
en dan dit nog
   
>> moeziek
stubru
pitchfork
cutting edge
Humo's TTT Agenda
radio 1
>> praktisch
gmail
google
wikipedia

10.4.09

DIPSHIT/TOPHIT VAN DE WEEK (13)

Gho, ik heb even gedacht aan Silvio 'tof toch, zo gezellig op kamp' Berlusconi, maar doe toch maar De Schuer als Dipshit van de Week. Ja hoor, Milk Inc. kan zeker een feestje bouwen en Regi is een toffe peer, maar alles op zijn plaats liefst. Of zetten ze er volgend jaar dan Clouseau? Neeneen, na de bierbongs van 2,5 euro, de VLD-kindernamiddag van vorig jaar, de ticketprijzen van Clear Channel-zaaloptredens en al zijn andere woekertrucs en -toverijtjes, heb ik het wel gehad met Herman.

Tophit van de week is Martijn Maaskant, wielrenner voor Garmin Slipstream. Geen Boonen of Devolder en waarschijnlijk heb je er nog nooit van gehoord als je geen liefhebber bent, maar ik als fanatiek pronostiekertje had 'em vorig jaar al in mijn ploegje voor Parijs-Roubaix staan. Dan was hij vierde. Vorige week gaf ik hem (ondanks geen noemenswaardige resultaten tot dusver) weer ...eh... het vertrouwen voor de Ronde van Vlaanderen en hij werd vijfde. En nu is Maaskant zowaar een van de favorieten voor Parijs Roubaix zondag. En gaat ongetwijfeld iedereen hem pronostieken. Jaaa, achterdoenders!

Labels:8.4.09

ROCK WERCHTER

Milk Inc sluit Rock Werchter af? En ik die dacht dat De Schuer het vorig jaar met zijn Tokio Hotel-kindernamiddag annex VLD-congres wel begrepen had. En ja, het was toch al mijn festival niet meer wegens de drukte en de drankprijzen, maar toch.

What's next, Kathleen van K3 met een solo-act op Graspop?

Labels: ,DE NIEUWE BONDSCOACH

Ik weet wel iemand hoor. Ex-Rode Duivel en een van de gouden generatie, vechtertje, ervaring in het internationale circuit, kan topatleten aanvuren, trekt zich geen bal aan van de pers,... : LEI CLIJSTERS!

Ow right...

Labels: ,HET WOORD VAN WOENSDAG : 'CASSIUS KLEI'

En voor zij die dat nog niet gedaan hebben : check ook nog eens het vrijdagwoord van Freaq !

Labels: ,7.4.09

STEENTJES

We vertoeven in een boeiende werkomgeving en deze middag hebben we weer wat bijgeleerd, dankzij collega D. Ik zal haar nu niet meteen noemen, maar ze heeft ook een blog. Ik stond de gebruikelijke dinsdagformaliteiten af te handelen (waarmee ik jullie niet zal vervelen), toen ik plots een mysterieus steentje bovenop haar scherm bemerkte. Het steentje in kwestie bleek 'beryll' te bevatten (of te zijn, da's niet helemaal duidelijk) en zou haar naar verluidt beschermen 'tegen de schadelijke stralen van haar PC'.

'En bij uitbreiding tegen de evil vibes van de redactie?', polste ik voorzichtig. Ongetwijfeld. Bij volle maan worden de steentjes bovendien buiten gelegd, of in een boom gehangen, om hun krachtdadige werking op te laden, vernam ik. Pure wetenschap eigenlijk. Ik kan me voorstellen dat collega D dan ook een of andere wilde dans uitvoert rond die boom. Maar bon, we mogen niet licht omspringen met de wil der mineralen en als het werkt, dan kunnen we het al zo goed zelf gebruiken. Ik zou dan ook een paar welgemikte beryllrotskringen en dito steenhopen durven voorstellen op strategische plaatsen op de werkvloer...

Nu nog zien hoe we de weldadige werking van steentjes aan die andere collega uitgelegd krijgen...

Labels: ,AFTELLEN

Nog een goeie maand en dan zijn we weg. Naar Schotland om precies te zijn. De cottage is in orde, de ferry nu ook. En stilletjesaan staat ook vast wat we daar gaan doen.

De Ronde van Italie volgen, naar het Eurovisiesongfestival kijken,... de mogelijkheden in mei zijn echt ruim!

Labels:6.4.09

WOW HO

Van zodra het voor de meeste mensen vakantie is, gaat alles precies een stuk trager en rustiger. Qua telefoons, qua mails, in het verkeer.

Chillen, bro. Naaaaaais.

Labels:DIPSHIT/TOPHIT VAN DE WEEK (12)

Deze had u nog tegoed. De Dipshit van vorige Week, die op zijn beurt nog een ontslag tegoed heeft, is Rene Vandereycken. Motivering vind je hier en ik ben ook nooit echt aan Rene geweest.

Voor de Tophit van de week kijken we naar ... eh... de zon dan maar. Dankzij haar straaltjes heb ik vorige week wat in de tuin zitten kunnen lezen, konden we al eens buiten eten en werd de werkdrukte wat 'geabsorbeerd'... 't Moeten niet altijd per se personen zijn he!

Labels: ,(c) 2002 - 2009 // bavada industries